homepage
  voorstellen
CV cv
  projecten
  contact
   

 

     

CURRICULUM VITAE (VERKORT)

 

 

Werkervaring:

 

Nauta Dutilh:

 

Na mijn studie rechten aan de Rijksuniversiteit te Utrecht (afstudeerrichting notariaat) ben ik in 1993 begonnen als kandidaat-notaris bij Nauta Dutilh advocaten notarissen en belastingadviseurs te Rotterdam. Daar hield ik me, naast de rechtsgebieden familierecht en ondernemingsrecht, bezig met het vastgoed.

 

Boekel De Neree:

 

In 1997 stapte ik over naar Boekel De Nerée te Amsterdam om aldaar te gaan werken als kandidaat-notaris en bouwde daar mijn vastgoedpraktijk op.

 

Corio Nederland Retail:

 

Omdat het notariaat mij niet bracht wat ik verwachtte, besloot ik in 1998 de overstap naar het bedrijfsleven te maken door een baan als enig vastgoedjurist te aanvaarden bij Winkel Beleggingen Nederland (WBN) te Utrecht. Een zeer afwisselende en leuke tijd volgde. Na de begeleiding van de fusie tussen WBN en VIB, hetgeen uitmondde in het huidige Corio, werd ik eind 2000 hoofd Juridische Zaken bij Corio Nederland Retail, waar ik mij – naast het opbouwen, organiseren en aansturen van de juridische afdeling (6 personen) - met name bezig hield met alle aspecten (zowel juridisch als fiscaal) die samenhangen met de verwerving, (her)ontwikkeling en exploitatie van bestaande en nieuwe winkelcentra.

 

Escalier Vastgoedjuristen:

 

Omdat ik steeds meer interesse begon te krijgen voor de drijfveren van personen en ik toe was aan een nieuwe uitdaging, besloot ik om aan die nieuwe uitdaging vorm te geven, hetgeen resulteerde in mijn komst bij het Executive Searchbureau Escalier per 1 oktober 2007, waar ik mij richtte op de bemiddeling en coaching van vastgoedjuristen.

 

Mediation:

 

Bemiddeling kan op verschillende manieren. Naast de bemiddeling van vastgoedjuristen bij diverse bedrijven, heb ik een door het Nederlands Mediation Instituut (thans Mediators Federatie Nederland (MFN)) erkende opleiding tot mediator met succes gevolgd om zo te kunnen bemiddelen in conflictsituaties. In 2008 heb ik mijn examen bij het NMI gehaald. Alhoewel ik thans niet meer bij de MFN als mediator sta ingeschreven, heeft dit inmiddels geleid tot de oprichting van het bedrijf De Projectbemiddelaar.

 

Charlotte van Velten:

 

Omdat het juridische bloed kruipt waar het niet gaan kan (ik bleek de juridische inhoud te veel te missen!), ben ik sinds voorjaar 2009 weer aan de slag als vastgoedjurist. Na mij in 2014 bij een advocatenkantoor in Baarn te hebben aangesloten, heb ik met ingang van juni 2015 besloten mij toch weer zelfstandig te vestigen. Inmiddels heb ik mijn eigen kantoor in Naarden waar u van harte welkom bent.

 

Lidmaatschappen:

 

Dutch Women in Real Estate (DWIRE)
Gooische Ondernemers Sociëteit

Juristenvereniging Appartementsrecht (JvA)
Vastgoedkring Gooi en omstreken
Vereniging Vastgoed Juristen (VVJ)
Vereniging voor Bouwrecht

 

Uiteraard beschik ik ook over een uitgebreid cv. Op verzoek zend ik dit graag toe.