homepage
Voorstellen voorstellen
  cv
  projecten
  contact
   

 

     

Wie ben ik?

 

Charlotte van VeltenMijn naam is Charlotte van Velten. Al jaren ben ik werkzaam als jurist in het vastgoed. Ik ben begonnen in het notariaat, maar heb na 5 jaar de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven, waar ik jarenlang hoofd Juridische Zaken ben geweest bij één van de grootste winkelbeleggers in Europa. Vervolgens heb ik anderhalf jaar een uitstap gemaakt naar de executive search waar ik me bezig hield met de bemiddeling van vastgoedjuristen. Omdat het juridische bloed echter te veel in mijn lijf zit, ben ik sinds voorjaar 2009 weer als vastgoedjurist werkzaam.

 

Hoe werk ik?

 

Ik leen mijzelf op project- en/of interimbasis uit aan opdrachtgevers en maak samen met die opdrachtgever een plan van aanpak. Ik verricht mijn werkzaamheden zowel vanaf mijn eigen werkplek als bij opdrachtgevers op kantoor. Vanwege mijn jarenlange ervaring in de verschillende juridische disciplines van het vastgoed, zowel aansturend als uitvoerend, ben ik snel inzetbaar. Ik ben een “mensen”-mens, enthousiast, snel, integer, doortastend en bovenal praktisch.

 

Werkzaamheden

 

Jarenlange ervaring met juridische advisering met betrekking tot de privaatrechtelijke kanten van het (commerciële) vastgoed (zowel zakenrechtelijk als verbintenisrechtelijk) waaronder begrepen acquisitie en dispositie van vastgoed- portefeuilles (inclusief due diligence en splitsing in appartementsrechten), (her)ontwikkeling van bestaand en nieuw vastgoed, exploitatie van bestaand vastgoed. Ik beschik zowel over kennis om turnkeycontracten en samenwerkingsovereenkomsten te maken als over kennis van het huurrecht (230a en 290 bedrijfsruimten) en natuurlijk over alle juridische kennis van het vastgoed daar tussenin!